Buikschuifbaan

Buikschuifbaan huren

Een buikschuifbaan is in de zomer wellicht één van de leukste objecten die we via Airz.nl verhuren! Zowel jong als oud heeft uren plezier met een buikschuifbaan. Wil je een buikschuifbaan bij jou in de buurt huren? Bekijk dan het aanbod op onze website.

Verschillende soorten buikschuifbanen

Een buikschuifbaan kun je huren in allerlei soorten, vormen en maten. Een buikschuifbaan kan een lengte hebben van minder dan 10 meter, maar kan ook tot wel 25 meter lang zijn! De een is wat eenvoudiger dan de andere. De uitgebreide buikschuifbanen hebben zelfs een waterbad aan het eind, om het feest helemaal af te maken. Bekijk van te voren goed wat je budget is en hoeveel personen de buikschuifbaan gaan gebruiken. Op die manier is het gemakkelijker om te kiezen welke baan voor jouw evenement geschikt is. Wil je helemaal los gaan? Huur dan een buikschuifbaan met één of meerdere glijbanen. Dit is een garantie voor urenlang waterplezier voor jong en oud!

Buikschuifbaan huren? Zorg voor watertoevoer!

Ben je van plan om een buikschuifbaan te huren? Zorg er dan wel voor dat er voldoende watertoevoer is! De banen dienen tijdens gebruik nat gehouden te worden. Ga daarom op voorhand na of er een mogelijkheid is voor het toevoeren van water. Heb je zelf niet voldoende slang en is de watertoevoer verder van de buikschuifbaan? Geef dit dan even aan bij de ‘opmerkingen en vragen’ tijdens het aanvragen van de beschikbaarheid. Veel verhuurders hebben extra materiaal wat mee gehuurd kan worden. Ook is het in sommige situaties mogelijk om iemand in te huren die ervoor zorgt dat de buikschuifbaan constant nat gehouden wordt. Ook hier kun je naar vragen in het opmerkingen veld.

Een buikschuifbaan voor iedere gelegenheid

Ben je op zoek naar een buikschuifbaan voor één dag, of wellicht voor meerdere dagen? Geen probleem! Bij Airz.nl geef je gemakkelijk aan hoe lang je een object wilt huren. De verhuurder kan vervolgens aangeven of het object beschikbaar is. Ook kun je in veel gevallen kiezen voor het ophalen of bezorgen van een buikschuifbaan.