Abraham

Opblaasbare Abraham huren

Er wordt er één 50 jaar, hoera hoera! Dat kun je wel zien dat is hij! Wat is er nu leuker dan een bekende op zijn 50e verjaardag verrassen met een enorm grote opblaasbare Abraham? Geliefd bij sommige, gehaat bij vele. Een opblaasbare Abraham is een echt statement en laat een 50 jarige verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan.

Een opblaasbare Abraham in elkaar zetten

De ene Abraham pop is natuurlijk de andere niet. Over het algemeen zet je een opblaasbare Abraham pop echter heel eenvoudig in elkaar. Wanneer je met 2 personen bent, ben je in veel gevallen binnen vijf minuten klaar met het opzetten van de pop. Dit bestaat meestal uit het aansluiten van de pomp, het vastmaken van de scheerlijnen en het plaatsen van de haringen. Kind kan de was doen!

Een Abraham pop huren op Airz.nl

Op Airz.nl vind je een overzicht van vele verhuurders door heel Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en betaal je nooit teveel. Ook vind je zo een verhuurder bij jou in de buurt, zodat je niet te ver hoeft te reizen om de opblaasbare Abraham pop op te halen. Wel zo gemakkelijk!

Huur een opblaasbare Abraham pop voor iedere periode

Het maakt niet uit of je een Abrahampop voor één dag of een hele week huurt. Je kunt eenvoudig op onze website aangeven over welke periode je de opblaasbare Abraham wilt huren. De verhuurder zal bekijken of het object beschikbaar is en zal een passende offerte uitbrengen.

Ben je niet op zoek naar een Abraham, maar naar een opblaasbare Sarah? Ook die zijn te vinden op Airz.nl!