Ooievaar

Opblaasbare ooievaar huren

Is er een baby geboren? Wat is er nu leuker dan dit kenbaar maken middels een enorm grote opblaasbare ooievaar? We hebben het niet over een opblaasbare ooievaar voor aan het raam, maar over een grote opblaasbare ooievaar inclusief luchtpomp en scheerlijnen. De hele straat is direct op de hoogte van de komst van de kleine!

Wanneer kan ik een opblaasbare ooievaar huren?

Het huren van een opblaasbare ooievaar doe je natuurlijk pas als de baby ter wereld is gekomen. Het nadeel is, dat je niet precies weet wanneer dit zal zijn. Het is raadzaam om op voorhand een aanvraag te doen, om te bekijken of de ooievaar bij jou in de buurt beschikbaar is. Je kunt alvast met de verhuurder overleggen wanneer je verwacht de ooievaar nodig te hebben. Ook kan je hierbij direct aangeven voor hoe lang je hem zou willen huren. Wil je zeker zijn van een ooievaar bij de geboorte van de kleine? Huur dan een ooievaar voor een langere periode. Je kunt bijvoorbeeld een ooievaar voor een complete maand huren, zodat je bijna zeker weet dat je deze eyecatcher op het moment supreme kunt opzetten.

Een geboorte ooievaar huren via Airz.nl

Airz biedt een compleet overzicht van verschillende verhuurders door heel Nederland. Zo kun je eenvoudig verhuurders vergelijken en zoek je een verhuurder bij jou in de buurt. Wanneer je een beschikbaarheidscheck doet, zal de verhuurder aangeven of het object op de genoemde datum beschikbaar is. De verhuurder zal een offerte sturen zodat je weet wat je kunt verwachten. Enorm eenvoudig en een prettig idee!